Keresés
Nyíregyháza Időjárás előrejelzés mai, holnapi időkép, és 7,10,14,15 napos

Jelenlegi időjárás radar köpönyegNyíregyháza Nyíregyháza időjárás előrejelzés
Mai és holnapi időkép 7,10,14,15 napos, óránkénti

Jelenlegi időjárás Nyíregyháza

Temperature C

Temperature Feels like C

UV

Cloudy

Hummidity

Percepition mm

Wind direction

Wind Gust

Wind speed

Air pressure

Levegő minősége:

Levegő minősége CO2

Levegő minősége NO2

Levegő minősége So2

Mai időjárás jelentés

Average Temperature C

Min C

Max C

Precepitation mm

Percepition mm

Chance of rain

Chance of snow

UV

Hummidity

Wind speed

Óránkénti időjárás

15 napos előrejelzés

Település Nyíregyháza

Mai, holnapi és óránkénti előrejelzésNyíregyháza
Nyíregyháza Jelentés

Nyíregyháza városa {{serverconnect_city_details_database.data.query_city_details.population}} lakost fogad be {{serverconnect_city_details_database.data.query_city_details.size}} km2 területen. A népsűrűség {{serverconnect_city_details_database.data.query_city_details.density}} lakos/km2.

A napkelte időpontja a városban {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].astro.sunrise}} órakor van, míg a naplemente {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].astro.sunset}} órakor történik. A Hold felkel {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].astro.moonrise}} órakor, és lemegy {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].astro.moonset}} órakor.

Nyíregyháza 30,60,90 és 120 napos időjárás térkép

A mérési adatokat tartalmazó irányítószám: {{serverconnect_city_details_database.data.query_city_details.zip_code}}. Megtalálhatja azt a GPS koordináták alapján is: hosszúsági fok {{serverconnect_city_details_database.data.query_city_details.longtitude}} és szélességi fok {{serverconnect_city_details_database.data.query_city_details.latitude}}.

A(z) Nyíregyháza hivatalos weboldala itt található: , ahol további információkat találhat a várossal kapcsolatban

A város Wikipedia-oldala hasznos információkat nyújt a történetéről, demográfiájáról, kulturális jellemzőiről és gazdaságáról

Jelenleg

A jelenlegi hőmérséklet {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.temp_c}} Celsius-fok, de úgy érződik, mint {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.feelslike_c}} Celsius-fok. Az égbolt {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.cloud}}%-ban felhős, a mért UV-szint pedig {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.uv}}.

A légnedvesség jelenleg {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.humidity}}%, ami nem eredményez csapadékmennyiséget, ez {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.precip_mm}}mm. A szélsebesség {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.wind_kph}}km/h, a széllökések pedig akár {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.gust_kph}}km/h sebességűek lehetnek, a szélirány pedig {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.wind_dir}}.

A levegőminőségi értékek: CO2 {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.air_quality.co}}, NO2 {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.air_quality.no2}}, O3 {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.air_quality.o3}}, SO2 {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.air_quality.so2}}. Ez összességében egy {{serverconnect_city_details.data.api.data.current.air_quality['gb-defra-index']}} levegőminőségi indexet eredményez.

Mai előrejelzés

A mai átlagos hőmérséklet Nyíregyháza városában várhatóan {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.avgtemp_c}}°C lesz, egy lehetséges minimális hőmérséklettel {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.mintemp_c}}°C és egy maximálissal {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.maxtemp_c}}°C, valamint várható legnagyobb szélsebességgel {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.maxwind_kph}} km/h. 

A mai napra várható összes esőmennyiség {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.totalprecip_mm}}mm, és hó {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.totalsnow_cm+'cm'}}. A mai napi eső valószínűsége {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.daily_chance_of_rain}}%, tehát nagy valószínűséggel esni fog. Ma hó is várható. Az UV-index {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.uv}} lesz. A szélsebesség elvárhatóan eléri a maximum {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].day.maxwind_kph}} km/h-t.

Mai nap a napfelkelte {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].astro.sunrise}} órakor, a naplemente pedig {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[0].astro.sunset}} órakor lesz. A nap folyamán várható UV-index 3. Nagy valószínűséggel a nap nem lesz látható a nappal során.

Holnapi

Az előrejelzett átlagos hőmérséklet holnapra {{'serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.avgtemp_c}}°C-ra várható, egy lehetséges minimális hőmérséklettel {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.mintemp_c}}°C és egy maximálissal {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.maxtemp_c}}°C, valamint egy várható maximális szélsebességgel {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.maxwind_kph}} km/h.

Várhatóan holnap összesen {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.totalprecip_mm}} mm eső és {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.totalsnow_cm}} cm hó fog esni, egy átlagos légnedvességgel {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.avghumidity}}%. Az eső valószínűsége {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.daily_chance_of_rain}}%, míg a hó esélye {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.daily_chance_of_snow}}%-on áll. Az UV-index várhatóan {{serverconnect_city_details.data.api.data.forecast.forecastday[1].day.uv}} lesz.